Eerste glimp van de prijsuitreiking en opening

Op vrijdag 1 november hebben we de expositie met de winnaars van 2019 stijlvol geopend! Hier zijn de eerste foto’ s van eventfotograaf Bete van Meeuwen van de prijsuitreiking en de opening in De Hallen in Amsterdam west. Dikke felicitaties aan al onze winnaars, en en welgemeende dank aan de jury en het bestuur – met speciale dank aan Marjolijn Bronkhuyzen en John Fleetwood voor het presenteren van de prijsuitreiking – locoburgemeester Rutger Groot Wassink voor de inspirerende openingstoespraak en alle teamleden, vrijwilligers en iedereen die hard hebben gewerkt om er een groot succdes van te maken!
 
 

Pride Photo Award is een jaarlijkse internationale wedstrijd voor foto's over seksuele en gender diversiteit.

Taal:

  • English
  • Nederlands