Geen wedstrijd in 2017

Vanwege ingrijpende veranderingen in de organisatie en financiële uitdagingen zal er helaas geen wedstrijd plaatsvinden in 2017. Dit betekent dat er ook geen nieuwe tentoonstelling in Amsterdam zal openen dit jaar.

 

We realiseren ons dat dit voor velen een teleurstelling is. Dat geldt zeker ook voor ons. Maar verandering neemt vaak meer tijd in beslag dan wenselijk zou zijn. Momenteel zijn we achter de schermen hard bezig manieren te vinden om deze prachtige organisatie voort te zetten. We zijn nog steeds honderd procent overtuigd van het belang van de missie van Pride Photo Award en willen de uitvoering daarvan goed aanpakken. We richten ons nu op 2018 en hopen dan weer helemaal terug te zijn!
 

Houd tot die tijd onze website en Facebook pagina in de gaten voor nieuws.

Pride Photo Award is een jaarlijkse internationale wedstrijd voor foto's over seksuele en gender diversiteit.

Taal:

  • English
  • Nederlands