Word Vriend en maak Pride Photo Award ook volgend jaar mogelijk!

Two is one © Melody MelamedMet ruim 23.800 tentoonstelling bezoekers was de 5de editie van Pride Photo Award een groot succes. Daarnaast hebben de grote fotopanelen op zes pleinen door de hele stad ook veel aandacht getrokken. Pride Photo Award wordt steeds bekender onder het grote publiek en het aantal deelnemers aan de wedstrijd blijft groeien. Dit jaar moest de jury zich buigen over maar liefst 3.600 inzendingen uit 60 verschillende landen. De kwaliteit van inzendingen liet een opvallend sterke stijging zien. Daar is Pride Photo Award heel blij mee. Via de indringende winnende beelden laat Pride Photo Award hoop en een positief geluid klinken in de discussie over seksuele en gender diversiteit.

Dankzij de inzet van vele vrijwilligers en de steun van onze donateurs kan Pride Photo Award blijven bestaan. Daarom vragen wij jou om Pride Photo Award te steunen door Vriend te worden. Uiteraard is het helemaal geweldig als je jouw vrienden wilt stimuleren om ook Vriend te worden! Je kunt al Vriend worden vanaf € 25,- per jaar. Word Vriend van Pride Photo Award en draag bij aan het groeiende succes van deze internationale fotowedstrijd!

Pride Photo Award is een jaarlijkse internationale wedstrijd voor foto's over seksuele en gender diversiteit.

Taal:

  • English
  • Nederlands