De wedstrijd van 2015 gaat van start: deel je Stories of Love and Pride!

Met veel plezier kondigen wij aan dat de wedstrijd Pride Photo Award 2015 van start gaat! We verheugen ons nu al op het moment dat de inzendingen voor dit jaar binnenstromen.
 
Je kunt dit jaar in vier categorieën werk insturen: Gender, Open, Single Images, een Open categorie, en aan categorie gewijd aan het algemene thema van 2015 – Stories of Love and Pride. De wedstrijd heeft als doel het verkennen en vieren van seksuele en gender diversiteit, dus zijn we op zoek naar een breed scala van interpretaties van deze onderwerpen.
Hoe je diversiteit laat zien is aan jou, het belangrijkste is om ons te tonen hoe de wereld van seksuele en gender diversiteit er in jouw beleving uit ziet.
 
Fotoseries die een verhaal vertellen kun je in alle categorieën indienen, met uitzondering van de nieuwe categorie Single Images. Dit is een aparte categorie voor sterke en boeiende foto’s die in één enkel beeld het verhaal weten te vertellen.
Ook dit jaar hebben we weer een team van internationaal vermaarde juryleden die de eerste, tweede en derde prijswinnaar in elke categorie zullen selecteren en de hoofdprijs: één enkele foto die de Pride Photo Award 2015 zal winnen. Tot slot kunnen zij eervolle vermeldingen geven.
Dit is je kans om indruk te maken op de juryleden en je werk te laten zien aan een internationaal publiek dat elk jaar groeit. Als je de eerste prijs wint in een van de categorieën of de hoofdprijs, bieden we vervoer aan naar Amsterdam en verblijf in het Lloyd Hotel zodat je de Award Ceremony bij kunt wonen op vrijdag 11 september.
 
Dus pak een goed onderwerp, pak je camera en bovenal: pak deze kans en stuur ons je foto’s voor de sluitingsdatum van 14 juni!

 
 
Voor meer informatie over de wedstrijd bezoek www.pridephotoaward.org/contest

 

This photo from the series Princesses in a land of machos © Nicola Okin Frioli is used to illustrate the 2015 theme: ‘Stories of Love and Pride’.


This photo from the series Camilla and The Devials Horsemen © Anastasia Taylor Lind is used to illustrate the 2015 theme: ‘Stories of Love and Pride’.

Pride Photo Award is een jaarlijkse internationale wedstrijd voor foto's over seksuele en gender diversiteit.

Taal:

  • English
  • Nederlands