Resultaten deelnemersonderzoek zijn binnen!

Onze communicatie stagiair, Melissa Boer, heeft onderzocht wat de deelnemers graag verbeterd willen zien aan de wedstrijd en onze communicatie. Hartelijk dank aan iedereen die aan haar onderzoek heeft meegewerkt!
 
Allereerst zien jullie graag dat de wedstrijdgerelateerde pagina’s in meer talen worden vertaald dan alleen Engels en Nederlands. Dit jaar boden wij voor het eerst onze Call for Entries aan in het Spaans, Duits en Frans. Onze Chinese partner Queer Comrades plaatste bovendien een Chinese vertaling aan op hun website. Deelnemers die de Spaanse Call for Entries ontvingen en verwachtten dat die zou verwijzen naar een Spaanstalige website, kwamen bedrogen uit. Volgend jaar zullen we de wedstrijdinformatie aanbieden in alle talen waarin we De Call for Entries versturen.

 

Ten tweede hadden veel deelnemers moeite om de link te vinden naar de pagina waar zij zich konden inschrijven en foto’s uploaden. Die link was inderdaad half verscholen. Makkelijk te verhelpen: volgend jaar zal de link naar de inschrijfpagina een prominente plek krijgen.

 

Ook kregen we vaak te horen dat het voor deelnemers onduidelijk was of de foto’s nou wel of niet goed waren ontvangen. We kregen veel verzoeken om een bevestigingsmail te sturen. De huidige software kan dat, maar stuurt dan voor elk bestand apart een e-mail. Vermoedelijk worden jullie daar ook niet blij van dus we onderzoeken of er een betere oplossing is.

 

De meeste fotografen werden via hun vrienden en Facebook geattendeerd op de wedstrijd. We willen graag iedereen bedanken die ons heeft geholpen met het verspreiden van de Call for Entries door het te delen op Facebook, onze tweets te retweeten of een link naar een vriend te sturen.
 
De verdubbeling van het aantal deelnemers was niet mogelijk geweest zonder jullie hulp!

 

En tenslotte: we vonden hartstikke fijn om te lezen dat bijna iedereen tevreden is over onze communicatie naar jullie toe. Ons team heeft hard gewerkt om al jullie vragen zo snel en zo persoonlijk mogelijk te beantwoorden. Het is fijn om te merken dat dit wordt gewaardeerd.

Melissa (c) Réka Szentirmay

Melissa (c) Réka Szentirmay

Pride Photo Award is een jaarlijkse internationale wedstrijd voor foto's over seksuele en gender diversiteit.

Taal:

  • English
  • Nederlands