Communicatiestijl

Naast de website hebben wij ook onze communicatiestijl vernieuwd. Wat losser en speelser dan voorheen. Daar zit een achterliggende gedachte achter: het publiek dat we willen aanspreken.

  

Met de expositie en de Speak Up! youth events richten we ons vooral op jongeren. Om hen te bereiken focussen we ons op twintigers met een goede opleiding en een open mind. Wij bieden hen de kans om te ontdekken hoe open minded ze zijn.

  

Dit doen we natuurlijk met de boeiende foto-exposities. Om hen daarvoor te interesseren zetten we vooral social media in: Twitter, Facebook en onze eigen blog.

  

We blazen de blog een nieuw leven in. Je kunt voortaan elke week een nieuwe blogpost verwachten met interessante maar bovenal variërende onderwerpen. Van interviews met winnaars en nieuws tot een kijkje achter de schermen: een foto expositie/wedstrijd organiseren, hoe doe je dat eigenlijk?
 

Ook willen meer interactie met jullie, onze bloglezers, Facebookfans en Tweeps. Er zweven hier al aardig wat ideeën rond en we zullen jullie betrekken in het besluitingvormingsproces.  Meer informatie volgt binnenkort!

Pride Photo Award is een jaarlijkse internationale wedstrijd voor foto's over seksuele en gender diversiteit.

Taal:

  • English
  • Nederlands